Taimsoo: lootsin olla veidi kiirem

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo
Kaspar Taimsoo Foto: Sander Ilvest

Eesti sõudmise paarisaerulisse neljapaati kuuluv Kaspar Taimsoo sai Audentese spordihallis toimunud sõudeergomeetrite võistlusel «Alfa» ajaga 2.51,2 kaheksanda koha. «Lootsin ise täna alla 2.50 sõita. Sealt jäi 1,2 sekundit puudu, aga juu siis on hetkel nii,» ütles Taimsoo pärast võistlust. 

Koondis naasis pühapäeval Portugalis toimunud treeninglaagrist ning Taimsoo sõnul on Rio olümpiaks valmistumine seni sujunud probleemideta. «Oleme saanud korralikult treenida ja ma isegi ütles, et see Portugali laager – kuigi see on uus koht meie jaoks – on väga hea. See asub küll kergelt öeldes mitte kuskil, kuid vesi on seal üsna mõistlik. Kohati on vool kiirem kui Pärnu jõel, aga seal saab väga pikalt sõita.»

Juba järgmisel nädalal sõidavad mehed tagasi samasse laagripaika. «Hea meelega lähen tagasi. Eks seal on mitu faktorit. Meie jaoks on see uus koht ja peaks põnev olema, kuid samas vahel mõtled ikka sellele, et Horvaatias oleme saanud tahtmise korral kinno minna ja muudki teha. Portugali laagri parim meelelahutus on ilusad vaated. Mäed on ümberringi, jõe peal on suur tamm ja meie sõuame seal tammi kõrgema osa peal.»

Parima eestlasena sai Tõnu Endrekson «Alfal» teise koha, Allar Raja oli kolmas. Võit läks seekord Soome. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles