FIFA presidendikandidaat andis venelastele suure lubaduse

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianni Infantino.
Gianni Infantino. Foto: SCANPIX

Rahvusvahelise jalgpalliliidu (FIFA) presidendiks kandideeriv praegune Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) peasekretär Gianni Infantino lubas FIFA juhiks saades ära õppida vene keele, vahendas uudisteagentuur TASS.

«Minu hea sõber ja toetaja on tuntud endine Vene jalgpallur Valeri Karpin. Ma ei oska vene keelt, aga õnneks räägib ta hispaania keelt. Seega saame üksteisest aru,» lausus 45-aastane šveitslane, kes valdab praegu kuut keelt.

«Kui saan presidendiks, siis õpin ka vene keele selgeks, et saaksin 2018. aasta MMil anda intervjuusid just vene keeles,» lubas Infantino. Järgmise MMi korraldajamaalt kavatseb ta läbi põigata ka valimiskampaania ajal.

FIFA uus president valitakse 26. veebruaril Zürichis. Lisaks Infantinole kandideerivad Aasia jalgpalliliidu president šeik Salman bin Ebrahim al Khalifa, Jordaania prints Ali bin al-Hussein, endine FIFA ametnik Jerome Champagne ja Lõuna-Aafrika ärimees Tokyo Sexwale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles