Uued mehed peavad Cofidises laulu lahti lööma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Kriit (vasakul) ja Cofidise uustulnuk Aleksejs Saramotins, kes peab kehtiva lepingu tõttu selle aasta lõpuni kandma HTC-Columbia vormi.
Kalle Kriit (vasakul) ja Cofidise uustulnuk Aleksejs Saramotins, kes peab kehtiva lepingu tõttu selle aasta lõpuni kandma HTC-Columbia vormi. Foto: Cofidis

Kui Astana jalgrattameeskonnas peavad uustulnukad ebaharilikud kostüümid selga tõmbama ning neid tiimikaaslastele esitlema, siis Rein Taaramäe ja Kalle Kriidi tööandja Cofidises on teised traditsioonid.

Uued mehed peavad end terve meeskonna ees õhtusöögilauas tutvustama ja laulma kõva, selge häälega ühe laulu omal vabal valikul. Novembri lõpus alanud ja detsembri alguses lõppenud esimeses treeninglaagris Greoux les Bains’is tegid oma etteaste 8 ratturit.

Kriit võttis laagri lühidalt kokku nii: «Koht oli eelmisest aastast tuttav ja süüa sai ka nüüd väga hästi. Eelmisel aastal võtsin nädalase laagriga 2 kilo juurde. Tänavu polnud kaalu käepärast, aga tagasi ma ennast ei hoidnud. Naudin söömist.

Laager läks kiiresti, sest tegemist oli päris palju ja kui nüüd aus olla, siis jäin ajapuuduse tõttu ühte trenni isegi natukene hiljaks, sest peagi ilmuva ajakirjaga Velo oli ka laagris natukene tegemist ja unustasin ühel hommikul end liiga kauaks arvuti taha sebima. Märkust ja vitsa õnneks ei saanud.»

Rohkem saate Kriidi ja Cofidise tegemistest lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles