EOK täitevkomitee liige Jüri Käo: Tõniste oskab siduda äri ja spordimaailma

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Käo
Jüri Käo Foto: SCANPIX

EOK presidendivalimised koguvad hoogu ja täna sai teatavaks, et Eesti Jahtklubide Liit esitab kandidaadiks endise tipp-purjetaja Tõnu Tõniste. Oma toetust Tõnistele avaldas ka EOK täitevkomitesse kuuluv ärimees Jüri Käo.

Käo saatis Eesti Jahtklubide Liidule kirja, milles kiitis Tõniste kandidatuuri ülesseadmist ja tõi välja, et ärimehena oskab endine tipp-purjetaja kaht maailma omavahel hästi siduda.

«Pean Tõnu Tõnistet väärikaks kandidaadiks Eesti Olümpiakomitee presidendi kohale. Tõnu tunneb läbi ja lõhki nii tippsporti kui ka spordielu laiemalt. Loen väga oluliseks, et Tõnu on aktiivselt tegev ettevõtluses, seega ta teab, kuidas toimib äri ja oskab seda sidustada spordimaailmaga. Tõnu tasakaalukas iseloom ja diplomaatiline käitumisoskus koos kaptenile kohase otsustuskindlusega teevad temast väärika EOK presidendi. Toetan igati, et Tõnu valitaks EOK presidendiks,» seisis Käo pöördumises.

Lisaks Tõnistele on oma kandideerimisest teatanud Urmas Sõõrumaa, Erki Nool, Märt Sults ja Hannes Võrno. EOK president valitakse 15. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles