Raul Must sai MK-etapil raske võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: SCANPIX

Raul Must alustas tugeva tasemelisel MK-etapil Saksamaal võiduga. Esimeses kohtumises eile hilisõhtul võitis Must pikas ja raskes mängus Tai sulgpallurit Pannawit Thongnuami kolmes geimis 21:18, 26:28, 21:16.

Kohtumine kestis 68 minutit, mis sulgpallis tähendab maratonmängu. Musta treener Mart Siliksaare sõnul oli vastane raske: «Iga punkt tuli välja võidelda, pallivahetused olid pikad. Tal oli Aasia mängijatele omane mängustiil - kiire mängija, kes jõuab kõik pallid tagasi lüüa ning tugev rabak.»

Esimene geim oli tasavägine, kuid Must sai viimased punktid endale. Teine geim oli tõeline põnevusmäng ning geim venis seisuni 26:28, kus Mustal oli kasutada ka kaks matšpalli ja vastasel mitu geimpalli. Kolmandas geimis jäi Must esialgu kolme punktiga taha, kuid suutis seejärel järgi võtta ja ise geimi lõpuni paari punktist eduseisu hoida.

32 parima hulgas on täna õhtul vastaseks prantslane Thomas Rouxel, kes asub maailma edetabelis 61. kohal. Kuigi järgmise vastase edetabeli positsioon on kõrgem, kui oli Tai mängijal, hindas treener, et prantslane peaks olema natuke kergemast puust vastane. Kuid kõik sõltub, kui hästi suudab Must raskest mängust taastuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles