Kas Bengalsi kaitseliini boss otsib Hundile asendajat?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (keskel, nr 99) mängus Pittsburgh Steelersi vastu
Margus Hunt (keskel, nr 99) mängus Pittsburgh Steelersi vastu Foto: SCANPIX

Cincinnati Bengalsi kaitseliini koordinaator Paul Guenther astus sellel nädalal meedia ette ja rääkis veidi ka oma neljandale NFLi hooajale vastu minevast äärekaitsjast Margus Hundist.

Guentherilt küsiti Hundi ja temaga sama kohta mängiva Will Clarke’i kohta. Nimelt on mõlemat meest peetud väga andekaks, kuid suur läbilöök Benglasi särgis on neil veel tegemata. Kui Clarke läheb vastu oma kolmandale hooajale, siis Hundi jaoks on järgnev aasta juba neljas ehk kehtiva lepingu järgi viimane.

Ajakirjanik uuris Guentherilt, kas järgmine hooaeg saab olema Clarke’i ja Hundi jaoks otsustav? «Esimesel aastal ollakse õpipoiss. Teisel aastal peab mulle juba midagi näitama. Kolmandal aastal... kui sa ei tee midagi, siis otsin sulle asendaja. Nii on see kõikide meestega,» oli Guenther konkreetne.

Seejärel tuletati talle meelde, et Hundil on kolmas aasta juba selja taga. «Palun väga. Sa vastasid ise oma küsimusele,» ütles ta.

Praeguse seisuga on äärekaitsjatena Benglasi nimekirjas Michael Johnson, Carlos Dunlap, Hunt ja Clarke.

Eelmisel hooaja alguses ravis Hunt vigastust ja sai lõpuks väljakule seitsmes NFLi mängus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles