Wiggins võrdles koondise juhti Mourinhoga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Bradley Wiggins
Sir Bradley Wiggins Foto: SCANPIX

Sir Bradley Wiggins usub, et kuigi Londonis jätkuv treki MM on toonud kodukoondisele vastuolulisi tulemusi, püsitakse Rio olümpiat silmas pidades õigel kursil.

Võtmeisikuks peab 2012. aasta Tour de France'i võitja Suurbritannia koondise võistluste direktorit Shane Suttonit. Kui hiljaaegu võrdles Wiggins jälitussõidu treenerit Heiko Salzwedeli Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna juhendaja Louis van Gaaliga, siis Suttonit peab ta lähedasemaks teise värvika vutitreeneri Jose Mourinhoga, vahendab Spordipartner.ee.

«Ta ütleb, mida mõtleb ega karda inimesi kurvastada,» lausus Wiggins. «Shane ütleb, mida mõtleb ning inimesed armastavad või vihkavad teda. Sinu poolel olles on ta sada protsenti sinuga. Ta on selline mees, kellega sa tahad sellistes lahingutes ühises kaevikus olla. Huvitaval kombel on Mourinho ja van Gaal kunagi ka koos töötanud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles