Peeter Vahtra Balti liiga võidust: olime finaalis parem võistkond (1)

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila krooniti kolmandat aastat järjest Baltikumi meistriks.
Kohila krooniti kolmandat aastat järjest Baltikumi meistriks. Foto: Siim Solman

Naiste võrkpalli Balti liiga võitis kolmandat aastat järjest Kohila Võrkpalliklubi, kes alistas finaalis 3:0 Kaunase naiskonna. Kohila peatreener Peeter Vahtra ütles, et Eesti klubi oli vastasest selgelt üle ja tänas ka suurimat kodust konkurenti TTÜd, kes eelmisel päeval Kaunast korralikult väsitas.

«Olime hästi häälestunud finaaliks ja teadsime oma tugevust. Eks TTÜ piinas nad laupäeva õhtul päris korralikult ära ka (TTÜ mängis poolfinaalis Kaunasega viiegeimilise mängu – M.G.),» sõnas Vahtra.

«Läksime kõva servi peale ja õnnestusime pea 100%-liselt. Teadsime ka, et löögijõud on meil tugevam ja nemad lihtsalt ei saanud palli maha. Nemad eilsele sarnast kaitsemängu enam näidata ei suutnud.»

«Olime finaalis parem võistkond. Aasta lõpp oli meil füüsiliselt raske, karikas, eurosari. Nüüd oleme end kogunud ja taas hea hoo leidnud,» lisas juhendaja.

Kateryna Dudnikova oli 16 punktiga finaalmängu resultatiivseim. Kertu Laak assisteeris 10 ning Julija Mõnnakmäe, Eliisa Peit ja Maarja Kerner võrdselt 8 punktiga. Kohilannad realiseerisid 65-protsendilise pallingu vastuvõtu juures rünnakuid 48-protsendiliselt. Leedulannade samad näitajad olid vastavalt 42% ja 37%. Blokis jäi punktidega 10-4 peale Kaunas ja pallingul omakorda 10-2 Kohila. Võitjate efektiivsusnäitaja oli +34 ja kaotajatel +9.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles