Eesti jalgpallikoondis kaotas Katarile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis Dohas.
Eesti jalgpallikoondis Dohas. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti jalgpallikoondis kohtus täna Dohas sõpruskohtumises Katari koondisega ning pidi vastu võtma 0:2 kaotuse.

Katar asus mängu juhtima 37. minutil, kui peaga saatis palli väravasse Sebastian Soria. Sama mees lõi ka kohtumise teise värava, kui ta oli täpne 78. minutil.

Eesti algkoosseis: 22-Artur Kotenko, 2-Tihhon Šišov, 4-Igor Morozov, 5-Karl Palatu, 6-Aleksandr Dmitrijev (kapten), 8-Vladimir Voskoboinikov, 9-Rauno Alliku, 11-Andres Oper, 13-Martin Vunk, 14-Alo Dupikov, 16-Markus Jürgenson.

Katari algkooseis: 1-Qasem Burahan, 2-Hamid Ismael, 4-Lawrence Quaye, 11-Fabio Cesar, 13-Ibrahim Majed Abdulmajid, 15-Talal Ali Al Baloushi, 18-Ibrahim Abdulla Al Ghanim, 23-Sebastian Soria, 25-Jarallah Al Marri, 26-Bilal Mohamed Rajab (kapten), 30-Mahammad Al Sayed.

 

Mängu käik:

-

Eesti koondise algkoosseis: Artur Kotenko, Tihhon Šišov, Igor Morozov, Karl Palatu, Aleksandr Dmitrijev, Vladimir Voskoboinikov, Rauno Alliku, Andres Oper, Martin Vunk, Alo Dupikov, Markus Jürgenson.
Vahetusmehed: Pavel Londak, Marko Meerits, Andrei Stepanov, Sergei Mošnikov, Oliver Konsa, Ats Purje, Sander Post, Siim Luts.

-

Mäng käib!

-

Mängu kohtunikuks on šveitslane Carlo Bertolini

-

Kahjuks ei ole mängust pilti näha, kuid praeguseks on mängitud 15 minutit ning seis püsib 0:0

-

Eesti ja Katari vaheline kohtumine toimub Khalifa International staadionil, mis mahutab koguni 50 000 pealtvaatajat

-

Nüüdesks on kell mängu algusest edasi tiksunud 20 minutit ning seis püsib jätkuvalt 0:0

-

50 000 pealtvaatajat mahutaval staadionil on inimesi küllaltki vähe. Seega tundub ka üllatuslik Katari soov tuua mäng Dohasse, kuna pealtvaatajate huvi pole jalgpalli vastu isegi pärast MMi korraldusõiguse saamist kuigi suur

-

Teated staadionilt: mäng on seni kulgenud küllaltki võrdselt ning kumbki pool pole suutnud ülekaalu saavutada

-

Nüüdseks on mäng kestnud 34 minutit, kuid skoor on endiselt avamata

-

Vahepeal teateid staadionilt: 30. minutil sooritab Vunk hea pealelöögi, kuid pall lendab üle lati

-

Vahepeal toome lugejateni ka Katari algkoosseisu:  1-Qasem Burahan, 2-Hamid Ismael, 4-Lawrence Quaye, 11-Fabio Cesar, 13-Ibrahim Majed Abdulmajid, 15-Talal Ali Al Baloushi, 18-Ibrahim Abdulla Al Ghanim, 23-Sebastian Soria, 25-Jarallah Al Marri, 26-Bilal Mohamed Rajab (kapten), 30-Mahammad Al Sayed.

-

37. minutil asub Katar kohtumist juhtima. Värava autoriks on number 23 Sebastian Soria, kes toimetas mänguvahendi Artur Kotenko selja taha peaga. Katar juhib 1:0

-

38. minutil teenib Katari mängumees Hamid Ismael kollase kaardi. Ismael tegi selle olukorras vea Alo Dupikovi vastu.

-

Esimene poolaeg on lõppenud. Katar juhib mängu 1:0

-

Vahepeal on hakanud pihta teine poolaeg

-

Teist poolaega on mängitud seitse minutit ja jätkuvalt püsib Katari 1:0 eduseis

-

Võrreldes Eestiga on Kataris jalgpalli mängimiseks palju mõnusmad olud. Sooja on koguni 24 kraadi.

-

Praeguseks on lõppenud veel üks tänane sõprusmäng. Eelmisel nädalal 3:0 Eesti koondise alistanud Hiina sai kirja järjekordse võidu, kui 1:0 mängiti sel korral üle Makedoonia.

-

Teine poolaeg on jõudnud Doahas poole peale, kuid mingitest muutustest praegu kõnelda ei saa

-

Praeguse seisuga on Eesti koondise järgmine mäng 29. märtsil, kui EM-valikmängus võõrustatakse Tallinnas Serbia koondist, keda võõrsil mäletatavasti 3:1 võideti. Samas on teada, et enne seda soovib Eesti koondis pidada ka mõnda sõpruskohtumist, kuid seni pole veel kellegagai kokkuleppele jõutud.

-

Kuna otse Katarist pole praegu rohkem infot tulnud, siis võib muudele allikatele tuginedes eeldada, et mängitud on natuke üle 80 minuti ja seis püsib Katari kasuks 1:0

-

Nüüd on siiski uuemat infot ning selle kohaselt on Katar asunud 2:0 juhtima

-

Üriatame varsti lugejateni tuua ka väravalööja

-

Mäng läbi! Katar alistas Eesti koondise 2:0

Enne mängu:

Pururikas 1,7 miljoni elanikuga naftariik võis endale küll 2022. aasta jalgpalli MMi korraldusõiguse «osta», kuid kas sealne rahvusmeeskond ka midagi väärt on, näitab kasvõi mäng Eesti nn C-koondisega.

Võrdluseks – Eesti asub FIFA edetabelis 82. ja Katar 114. kohal. Postimees teeb kell 15 algavast mängust ka otseülekande.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles