Erika Salumäe: minu valik EOK presidendiks on Jüri Ratas

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Salumäe riikliku spordi elutööpreemia vastuvõtmise aktusel, riietatuna Eesti moekunsti. Aldo Järvsoo ja Ivo Nikkolo.
Erika Salumäe riikliku spordi elutööpreemia vastuvõtmise aktusel, riietatuna Eesti moekunsti. Aldo Järvsoo ja Ivo Nikkolo. Foto: Eero Vabamägi

Kahekordne trekisõidu olümpiavõitja Erika Salumäe kirjutas oma Facebooki kontol, et tema toetab Eesti olümpiakomitee presidendirallis praegust korvpalliliidu presidenti Jüri Ratast.

«Tere, head sõbrad! Peagi on ees Eesti Olümpiakomitee presidendi valimised, mis toimuvad 15. aprillil. Loomulikult ei jäta see mind ükskõikseks ja võtan seda protsessi tõsiselt. Kui vähegi võimalik, siis soovin sel tähtsal päeval Eestis viibida ja oma hääle anda,» alustas Salumäe.

«Tänaseks olen oma otsuse teinud ja ka toetuse digiallkirjastanud. Minu otsus ei tulene ainult programmi põhjal, vaid ka kandidaadi isikuomadusi arvestades. Eesti Olümpiakomitee president peab olema pühendunud ja töökas, oskama kuulata, omama teadmisi spordist, olema tugevate läbirääkimisoskuste ja juhiomadustega. Ta peab olema suuteline oma programmi reaalselt ellu viima ... Minu valik on Jüri Ratas. Soovin, head sõbrad, et teiegi räägiks kaasa Eesti spordi arengu ja vajalike muutuste osas. Kõik konkurendid sellele kohale on teinud tublisti tööd ja usun, et valituks saab vääriline ning Eesti sporti edasiviiv EOK president,» lisa ta.

EOK president valitakse 15. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles