Gert Kullamäe: täna oli jälle hea tunne treener olla

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe andmas mängijatele õpetussõnu.
Gert Kullamäe andmas mängijatele õpetussõnu. Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskond asus täna püüdma Balti liiga finaalikohta. Tartus toimunud poolfinaali avamängus võideti 68:64 Valmiera meeskonda. Kordusmäng toimub 23. märtsil võõral väljakul. Rocki peatreener Gert Kullamäe jäi üldiselt hoolealuste esitusega rahule, aga vahe oleks võinud ikkagi pisut suurem olla.

«Kõva mäng mõlemalt poolt. Keegi ei kinkinud teineteisele midagi, aga seda oli ka oodata sellise vastasega. Saime esimesel poolajal 10-11 punktiga ette, aga teisel poolajal kadus rünnakurütm ära. Teine poolaeg peetakse nüüd Valmieras ja tundub, et tegu on seeriaga, kus üks vise võib otsustada kogu seeria saatuse,» rääkis Kullamäe pärast kohtumist.

«Nüüd on nädal vahet ja aega, on, et saame üle vaadata, mis toimis ja mis mitte. Psühholoogiline eelis on kergelt neil, sest nad mängivad kodus, aga võib-olla paneb see just neile pinge peale. Kokkuvõttes pole hullu ja täna oli jälle hea treener olla,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles