Karoliine Loit sai kadettide MMil viienda koha

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoliine Loit.
Karoliine Loit. Foto: Mihkel Maripuu

Vehklemise kadettide MMil Bourgeses tegi täna neidude epee individuaalturniiril väga hea etteaste Karoliine Loit, kes saavutas 113 osaleja seas 5. koha. Pääsul poolfinaali tuli tal tunnistada USA vehkleja Tatijana Stewarti 15:11 paremust.

Loit sai alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse ning sellega play-off tabelisse 10. asetuse. Play-off avaringis vaba olnud Loit, alistas 64 parema hulgas egiptlanna Haidy Morsy 15:13, 32 parema hulgas Tšehhi vehkleja Katerina Doskova 15:10 ja kaheksandikfinaalis ungarlanna Emma Borsody 15:9.

Veerandfinaal Stewarti vastu oli väga võitluslik ja Loidil õnnestus neljatorkelist kaotusseisu 6:10 vähendada 24 sekundit enne matši lõppu ühetorkeliseks 10:11, kuid siis tegi torke ameeriklanna ja Loidil ei õnnestunud enam järelejäänud väheste sekunditega matši viigistada.

Sandra Skoblov sai alagrupis ühe võidu ja neli kaotust. Pääsul 64 parema hulka pidi ta tunnistama ukrainlanna Darja Varfolomyeyeva 15:12 paremust. Carmen-Lii Targamaa sai alagrupis ühe võidu ja viis kaotust ning langes sellega edasisest konkurentsist. Skoblov sai kokkuvõttes 87. ja Targamaa 96. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles