Vanameistrite tugi ja vägev publikumöll Eestimaa südames

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide võidukas meeskond.
Paide võidukas meeskond. Foto: basket.ee

Paide linn tungib vägevalt Eesti korvpallikaardile. Mullu tõusid nad Eesti meistrivõistlustel esiliigasse, uustulnukana krooniti nad kohe ka selle liiga võitjaks. Eesti südames asuva linnakese meeskonna finaalheitlust jälgis tribüünidel koguni 700 pealtvaatajat ning saalis valitsenud õhkkond andis silmad ette enamikule koduse meistriliiga mängudele.   

Paide Viking Window’ tsenter Raido Ringmets võrdles Paide spordihoones valitsenud melu mõni aasta tagasi Rapla meeskonna värvides meistriliigas mängides kogetuga. «Möll oli tõesti korralik. Juba mullu, kui mängisime kodus 2. liiga finaalturniiri, võis midagi sarnast tunnetada, kuid seekord oli emotsioon eriline,» rääkis ta. «Sellises õhkkonnas läks see võit mulle väga korda!»

Paide alistas finaalis Betoonimeister/Tiit Soku Korvpallikooli 78:68. Esiliiga võitjana on neil nüüd õigus taotleda kohta meistriliigas. Seda, et Paide meeskond seda võimalust kasutaks, pidas Ringmets vähetõenäoliseks.

«Täpsemalt oskavad seda ütelda klubi juhid ja asjaajajad, kuid meeskonna sees pole me selle võimaluse peale mõtelnud,» sõnas Ringmets. «Meil on meeskonnas kõik töömehed, seepärast ei kujuta meistriliigas mängimist hästi ette. Aga võib-olla tulevad uued ja paremad mehed ning see asi tehakse ära.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles