Saage: ma ei tea, millega need Kalev/Cramo mehed tegelevad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage (kollases).
Kristo Saage (kollases). Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti korvpalli karikavõistlustel poolfinaalis BC Kalev/Cramot üllatanud Rakvere Tarvase meeskonna tagamängija Kristo Saage sõnas Vikerraadiole antud intervjuus, et nemad valmistusid kohtumiseks tõsiselt ning nagu lõpuks välja tuli, siis olid eeldataval nõrgemal ka head võiduvõimalused, vahendab ERR Sport.

«Me valmistusime selleks mänguks ja uskusime ise, et meil on võimalusi ning lõpuks tuli välja, et oligi. Kindlasti oli laager võtmekoht, ma ei tea millega need Kalev/Cramo mehed tegelevad, aga meie tegime küll hästi trenni,» kiitis Saage peatreener Andres Sõbra ettevalmistust karikavõistluste finaalturniiriks.

Neljapäeval mängitavas finaalkohtumises on Saage sõnul Tarvasel head võimalused teist päeva järjest suurem klubi ära hammustada, kui vastamisi minnakse Tartu Rockiga, kelle ridades ei tee enam kaasa ka Venemaale siirduv Janar Talts.

Kolmas koht mängitakse Rakvere spordihallis välja kell 18.00 ning karikavõistluste finaalmäng algab 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles