Kohila ja TTÜ alustavad tiitliheitliust

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila - TTÜ
Kohila - TTÜ Foto: Tairo Lutter

Naiste võrkpalli meistrivõistlused on jõudnud kulminatsioonini, kui pidamata on veel finaal-, pronksmedali- ja 5.-6. koha seeria. Põnevaim on küsimus, kas tänavusel hooajal kolmel korral TTÜ/Tradehouse'ile kaotanud Kohila Võrkpalliklubi suudab võita kolmanda järjestikuse Eesti meistritiitli. 

Kolme võiduni mängitavas finaalseerias lähevad sarnaselt kahele eelmisele aastale vastamisi tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubi ja TTÜ/Tradehouse. Nimetatud naiskondade teed on tänavusel hooajal ristunud kolmel korral. Balti liiga põhiturniiri, mille Eesti klubide omavahelised vastasseisud läksid ka Eesti meistrivõistluste arvestusse, esimeses ringis TTÜ/Tradehouse'ile 1:3 (11, -15, -22, -20) alla jäänud tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubil jäi revanš võtmata ka Balti ühisliiga teises omavahelises kohtumises, leppides 2:3 (-13, -21, 25, 11, -11) kaotusega. Seega ei ole Kohila esindus tänavuse hooaja kolmes omavahelises mängus TTÜ naiskonda veel üle mänginud, sest kaotusega lahkuti väljakult ka Eesti karikavõistluste finaalis, mis kaotati 2:3 (18, -21, -23, 20, -10), vahendas volley.ee.

«Seeriast võiks oodata eelkõige võitluslikku mängu - on loogiline, et mõlemad võistkonnad tahavad võita. Lähme andma endast parimat. Millist karva medalit meie pingutus väärt on, seda näitab aeg. Trenni oleme teinud võimaluste piires nii palju kui võimalik. Kõik TTÜ mängijad on enam-vähem terved, pisivigastusi on ette tulnud, kuid sellegipoolest on kõik valmis väljakule jooksma,» kommenteeris hooaja kulminatsiooni TTÜ naiskonna peatreener Marko Mett.   

Finaalseeria esimene vaatus on kavas 9. aprillil kell 16 Kohilas, uuesti kohtutakse 10. aprillil kell 15 TTÜ kodusaalis. 

Pronksmedali eest hakkavad heitlema Tallinna Ülikool ja Famila/Võru Võrkpalliklubi. Põhiturniiril võitis Võru naiskond nii kodusaalis kui võõrsil peetud omavahelise mängu 3:2. Kolme võiduni mängitava seeria esimene vaatus saab teoks 11. aprillil kell 18 Tallinnas ja kordusmäng 14. aprillil kell 18 Võrus. Kolmandat korda tullakse väljakule 16. aprillil taaskord Tallinnas.  

5.-6. koha eest võistlevad Tartu Ülikool/Eeden ja Audentese SG/Noortekoondis avavad kahe võiduni peetava seeria 12. aprillil Tartus.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles