Redknapp: Beckham tahab Tottenhami tulla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: SCANPIX

Viimastel päevadel ringlema hakanud kõlakad, et Briti jalgpallistaar David Beckham võib laenulepingu alusel kolmeks kuuks liituda Tottenhami Hotspuriga võtavad üha rohkem hoogu.

Tottenhami peatreener Harry Redknapp tunnistas, et soovib peaaegu kaheksa aastat tagasi Manchester Unitedist välismaale siirdunud Beckhamit võimalikult kiiresti värvata, vahendab ESPN.

Kuna USAs lõpeb hooaeg sügisel, on Los Angeles Galaxy ridadesse kuuluv Beckham varemgi laenulepingu alusel Euroopas mängimas käinud, tehes kaasa AC Milani ridades.

Kuna aga mullu sai ta AC Milani eest mängides tõsiselt vigastada ja jäi seetõttu eemale MM-finaalturniirilt ning üsna suures osas ka USA meistriliiga põhihooajast, ei pruugi Galaxy sel aastal oma staarmängijale enam seesugust luba anda.

«David ütles mulle, et tahaks tulla Tottenhami mängima,» avaldas Redknapp. «Aga peame kiiresti tegutsema, kuna ta peab juba märtsis Galaxy juurde tagasi minema. Olen jätnud selle asjaajamise klubi juhtkonnale, nad räägivad nendega, kellega on vaja rääkida. Kõik sõltub sellest, kas Galaxy lubab tal tulla.»

Väidetavalt on Tottenham ja Beckham juba jõudnud kokkuleppele ka mängumehe palgasummas – kui Beckham Tottenhamiga liituks, teeniks ta nädalas 120 000 naelsterlingit, olles niimoodi Spursi enimtasustatud mängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles