Armstrongi meeskonna juht sai karistada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johan Bruyneel (vasakul) ja Lance Armstrong kandmas skandaalset musta särki.
Johan Bruyneel (vasakul) ja Lance Armstrong kandmas skandaalset musta särki. Foto: SCANPIX

RadioShacki jalgrattameeskonna mänedžer Johan Bruyneel ei tohi veebruaris ja märtsis võistlustel meeskonna töös osaleda, sest tiimi sõitjad kandsid mulluse Tour de France’i viimasel etapil tavapärasest erinevaid särke.

Bruyneel, kes peab keelatud teo eest maksma ka 10 000 Šveitsi franki ehk 8000 eurot trahvi, oli karistuse pikkusega nõus, kuid kaebas selle Spordi Arbitraažikohtusse (CAS) palvega algust kuu võrra varasemaks (1. jaanuariks) nihutada. CAS jättis aga esialgse karistuse jõusse, kirjutab spordipartner.ee.

Huvitaval kombel võib belglane RadioShacki töös osaleda jaanuaris Austraalias peetaval Tour Down Underil, mis on ühtlasi seitsmekordse Touri võitja Lance Armstrongi viimaseks rahvusvaheliseks jõuprooviks, kuid peab vahele jätma esimesed võistlused Euroopas.

RadioShacki ratturid tõmbasid eelmise Touri viimasel etapil selga särgid, mis reklaamisid Armstrongi vähivastase võitluse sihtasutust Livestrong.

Täispikka artiklit saate lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles