Kolmekordne olümpiavõitja sattus veidrasse kabistamis-skandaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grant Hackett 2004. aasta Ateena olümpial.
Grant Hackett 2004. aasta Ateena olümpial. Foto: Mark Baker/AP

Kolmekordne ujumise olümpiavõitja Grant Hackett võeti Austraalia politsei poolt vahi alla, sest kabistas lennureisil enda ees istunud meest. Anonüümseks jääda soovinud mees ei esita Hackettile siiski süüdistust, sest viimane vabandas tema ees isiklikult.

Ent ohver pole juhtumist endiselt täielikult taastunud, sest Hackett puudutas agressiivselt tema rinnapiirkonda. «Mu nibu on endiselt valus, mu rinnakorv on endiselt valus. Ma tunnen endiselt, et mind on seksuaalselt ära kasutatud, tunnen endiselt tema kätt mind kabistamas. Mul tekkis Hacketti rünnaku tõttu lennuhirm,» rääkis ta Herald Sunile.

Ka varem skandaalse käitumisega avalikkuse tähelepanu alla sattunud Hackett loodab, et saab õige pea oma probleemidest võitu. «Mul on häbi näha, mida mu tegevus põhjustanud on. Ma kahetsen sügavalt toimunut ja proovin ennast kokku võtta,» sõnas ta ametlikus avalduses.

2011. aastal peksis Hackett segi oma Melbourne'i korteri ja ta on mitmel korral tekkinud sõltuvus unerohtudest, mille tõttu ta on käinud ka võõrutusravil. 2015. aastal tegi praeguseks juba 36-aastaseks saanud Hackett tagasituleku ja lootis pääseda ka Rio olümpiamängudele, aga kaks nädalat tagasi sai selgeks, et eesmärk ei täitu.

Olümpiavõitjaks krooniti ta kahel korral 1500 meetri vabaujumises (aastal 2000 ja 2004) ja korra Austraalia 4x200 meetri vabaujumise meeskonnaga (2000).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles