Aksalu ja Kingi klubilt võeti tehnilise apsaka tõttu kõik punktid ära

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Aksalu.
Mihkel Aksalu. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallurite Mihkel Aksalu ja Tarmo Kingi koduklubi Seinäjoki JK kaotas oma kõik kolm seni hooaja jooksul teenitud punkti, sest klubi ei olnud õigeks ajaks ära täitnud vajalikke dokumente.

SJK kaotab tabelist kõik kolm Soome liigas teenitud punkti, sest kolme vooru vanuse hooaja ainsas võidumängus PS Kemi üle kasutati kokku kuut mängijat, kelle mängijapassi poldud Soome jalgpalliliidus uuendatud. Helsingin Sanomati andmetel oli tegu mängijatega, kes mängivad klubis juba mitmendat hooaega, kirjutas Soccernet.ee.

Klubi omanik Raimo Sarajärvi oli loost teada saades jahmunud, kuid võttis klubi nimel täieliku vastutuse. «Mõtlesin esimese hooga muidugi, et see ei saa tõsi olla,» vahendas mehe sõnu Helsingin Sanomat. «Tahame vabandada kõigi ees, keda see puudutas - mängijad, fännid, kogu meie klubi kogukond ning Soome jalgpall üldiselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles