Kangert: näitasin, et mul on head jalad

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert
Tanel Kangert Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Itaalias toimunud Giro del Trentino velotuuril võitis Astana meeskonna rattur Tanel Kangert teist päeva järjest etapi. Täna edestas ta grupifinišis Matteo Busatot ja Mikel Landat.

Tuuri üldvõidust jäi viimase etapi võiduga kümme boonussekundit teeninud Kangertil puudu ülinapilt, kuna lõpuks edestas Landa teda vaid kahe sekundiga. Hispaanlane sai tänase kolmanda koha eest neli boonussekundit.

«Mul oli eilsest veel hea emotsioon. Magasin öösel väga hästi ja ei muretsenud üldse, kas suudan säilitada oma teise koha või kerkida esimeseks. Alustasin etappi hea enesetundega ja näitasin, et mul on head jalad,» kommenteeris Kangert intervjuus korraldajatele, vahendab ERR Sport.

Eestlane lisas, et teine koht talle pettumust ei valmista, kuigi velotuuri võitja Mikel Landa (Sky) jäi vaid paari sekundi kaugusele. «Isegi teine koht on väga hea tulemus, kuna ma ei tulnud siia üldarvestuse peale sõitma ning arvan, et Landa vääris võitu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles