Video: Oklahoma City kahemehešõu saatis Nowitzki ja Dallase suvepuhkusele

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook (0)ja Kevin Durant (35).
Russell Westbrook (0)ja Kevin Durant (35). Foto: Sue Ogrocki/AP

Korvpalliliigas NBA pääses teise ringi Oklahoma City Thunder, kes alistas koduväljakul Dallas Mavericksi 118:104 ja võitis seeria 4:1.

Thunderit vedasid ootuspäraselt Russell Westbrook 36 punkti, 12 lauapalli ja üheksa resultatiivse sööduga ja Kevin Durant 33 punktiga. Dallasele tõi 37-aastane Dirk Nowitzki 24 punkti. Thunder kohtub nüüd San Antonio Spursiga.

Charlotte Hornets alistas kodus Miami Heati 89:85 ja viigistas seeria 2:2 peale. Sama seis on ka Los Angeles Clippersi ja Portland Trail Blazersi paaris, kus täna jäi kodus 98:84 peale Portland. Clippersi olukorra teevad veelgi raskemaks staaride Chris Pauli ja Blake Griffini vigastused.

Paul murdis kämblaluu ja tema jaoks võib hooaeg läbi olla, Griffinit vaevab endiselt talvel saadud reie nelipealihase venitus ja Clippersi peatreener Doc Rivers ütles ESPNile, et Griffini võimalused järgmises mängus osaleda on 50-50.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles