Verstappen ei näe Schumacheril väga häid võimalusi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Schumacher.
Mick Schumacher. Foto: SCANPIX

Endine vormelipiloot Jos Verstappen leidis, et seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri poeg Mick ei ole nii suur talent nagu tema isa ja teda ei oota nii sile teekond tipu poole.

Jos Verstappeni 18-aastane poeg Max Verstappen sõidab teist hooaega vormel-1 sarjas ja on jäänud seniste esitustega positiivselt silma. Nüüd usub Jos Verstappen, et vormel-1 sarja võib murda ka praegu F4 sarjas kihutav Mick Schumacher, kirjutab Auto Bild.

«Arvan, et Mick vajab rohkem aega, et saavutada häid tulemusi. Ma olen teda veidike jälginud ning arvan, et ta on võimeline korralikult sõitma. Siiski tuleb talle anda aega,» sõnas Jos Verstappen.

«Schumacheri nimi on võrreldes Verstappeni omaga hoopis midagi muud. Arvan, et Mick ei ole nii hea nagu oli tema isa Michael ja see muudab asja veelgi keerulisemaks,» lisas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles