Videointervjuu: Kruglovi mõtted pärast kurvameelset pidupäeva

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise 0:2 kaotusmängus Leedu vastu tegi ajalugu Dmitri Kruglov, kellest sai esimene vene taustaga mängija, kes jõudis saja koondisemänguni. Kruglov pääses väljakule 87. minutil ja tema pidupäev kujunes üsna nukraks.

«Isiklikus mõttes on päev väga eriline, kuid arvestades meeskonna esitust, siis jäävad isiklikud saavutused tahaplaanile,» ütles Kurglov pärast mängu. «Halb tulemus ja välditavad väravad. Kahjuks kaotasime.»

Sajandat mängu ootas Kurglov pikalt, kuna ammu polnud ta koondise eest väljakule pääsenud. «Loomulikult ootasin seda mängu, kuid poleks osanud arvata, et see nii keeruline saab olema. Läks nii nagu läks. Lõpuks ometi jõudsin sajani.»

Äärekaitsja tunnistas, et enne väljakule minemist ta palju juhtnööre peatreenerilt kaasa ei saanud. «Erilist ülesannet ta ei andnud. Pigem oli see taktikaline vahetus, kuna Artur Pikk väsis ära. Treener näitas, kuidas standardolukordi mängida,» selgitas Kruglov

Fakti, et temast sai esimene vene taustaga saja mängu mees, Kruglov kuigi eriliseks ei pea. «Sergei Terehhov ja Andrei Stepanov oleks pidanud enne mind jõudma sajani, kuid neid segasid terviseprobleemid,» tõstis Kruglov esile juba karjääri lõpetanud meeste saavutusi.

Saja mängu mehed:

157/14 - Martin Reim

143/9 - Marko Kristal 

134/38 - Andres Oper 

121 - Enar Jääger

120 - Mart Poom 

115/15 - Kristen Viikmäe 

114/8 - Raio Piiroja 

110/3 - Ragnar Klavan

106/7 - Joel Lindpere

103/27 - Indrek Zelinski 

100/3 - Dmitri Kruglov 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles