Eesti Autospordi Liit aitab meistrivõistluste uue suurtoetaja abil noori rallisõitjaid

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miko Niinemäe.
Miko Niinemäe. Foto: Timo Anis

Eesti Autospordi Liit ja Mentum AS, mis on Castrol ja BP määrdeainete ainuesindaja Baltikumis, sõlmisid koostöölepingu, mille kohaselt on Castrol 2016. aasta Eesti autoralli meistrivõistluste suurtoetaja. See koostöö aitab panustada noorte Eesti rallisõitjate arengusse, kellel on seeläbi võimalus liikuda edasi rahvusvahelistesse tiitlisarjadesse. 

«Meil on väga hea meel, et Castrol on selle aasta Eesti autoralli meistrivõistluste suurtoetaja,» rääkis Eesti Autospordi Liidu peasekretär Margus Kiiver. «Eesti Autospordi Liit on autorallis viimastel aastatel koos oma toetajatega panustanud R2 autodega sõitvatele noortele autosportlastele võimaluse andmisel, et nad saaks panna ennast proovile rahvusvahelises konkurentsis. Varasematel aastatel on selleks olnud osalemine autoralli MM-etapil ja DMACK Trophy valiküritusel, mille võitja sai osalemise R5 autoga autoralli MM-sarjas. Castroli panus Eesti autorallisse aitab meil ka selle aasta parimale R2 autode klassis välja panna auhinna, mis annab talle võimaluse ennast proovile panna rahvusvahelises konkurentsis,» lisas Kiiver.

Eesti autoralli meistrivõistlustel sõidetakse tänavu seitse etappi, kolmas etapp, Lyoness Lääne-Eesti ralli, sõidetakse 10.-11. juuni Läänemaa teedel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles