Eesti tulevikulootus pidi Roland Garrosel paarilise tõttu turniiri pooleli jätma

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma
Kenneth Raisma Foto: Marko Toomast

Eesti noortennisist Kenneth Raisma (ATP 880) alustas Roland Garrose noorteturniiri paarismängu ülekaaluka võiduga, kuid pidi paraku teises ringis partneri palvel loobuma.

Raisma paarismängu partner oli prantslane Geoffrey Blancaneaux. Paarismängu esimeses ringis alistati prantslased Clement Tabur / Jaimee Floyd Angel 6:0, 6:1. Raisma / Blancaneaux (fotol) teise ringi vastased oleks turniiril seitsmendana paigutatud ameeriklased Jeffrey John Wolf / John Mcnally, vahendas tennis.ee.

Blancaneaux mängis aga üksikmängu turniiril veerandfinaalis raske mängu ja loobus paarismängust, et jõuaks korralikult taastuda ning keskenduda üksikmänguturniiril poolfinaalmängule.

Sellega oli Raismale Roland Garrose noorteturniir lõppenud ja nüüd jätkab ta Itaalias Bergamos ITF Futures sarja turniiril. 10 000 dollarilise auhinnafondiga võistlusel on Raismal juba täna kvalifikatsiooniturniiril esimene mäng, kus ta kohtub itaallase Manfred Felliniiga (ATP 1974).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles