Mõrvatud tütre isa: Pistorius peab oma tegude eest maksma

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barry Steenkamp
Barry Steenkamp Foto: Reuters / Scanpix

Sellel nädalal jätkub skandaalse proteesjalgadega jooksja Oscar Pistoriuse kohtuprotsess. Täna käis tunnistajapingis mõrvatud Reeva Steenkampi isa, kes sõnas, et mõrvar peab teo eest maksma.

Steenkampi isa Barry palus kohtul, et tema tütre surnukehast tehtud pildid avalikuks tehtaks, kuna siis näeks kogu maailm õõvastavaid fotosid. «Meenutan oma tütart hommikul, päeval ning õhtul. Iga tund on ta mul meeles,» puhkes Steenkampi isa kohtusaalis nutma.

«Te peate saama aru, et vabandamine ei vabasta teda tehtud kuritööst. Ta peab maksma selle eest, mida ta tegi,» jäi mees oma viimast mõtet kordama.

2013. aasta 14. veebruaril lasi Pistorius oma kodus maha modellist tüdruksõbra Steenkampi. Naine viibis tapmise hetkel vannitoas ja Pistorius tulistas teda läbi ukse. Hljem väitis endine sporditäht, et pidas Steenkampi murdvargaks. Pistorius seisab silmitsi 15-aastase vabaduse kaotusega. Kohtuotsus tehakse tõenäoliselt teatavaks reedel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles