Video: NBA ilusaimaks etteasteks valiti võimas pealtpanek

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josh Smith (keskel).
Josh Smith (keskel). Foto: SCANPIX

LeBron James naasis kolmemänguliselt vigastuspausilt, kuid Miami Heat jäi korvpalliliigas NBA lisaajal alla Atlanta Hawksile 89:93 (35:34), teenides juba neljanda järjestikuse kaotuse.

Kohtumise saatus otsustati lisaaja viimasel minutil, kui Atlanta mängumees Josh Smith upitas 34 sekundit enne kohtumise lõppu korvi otsustavad kaks silma.

Ilma pisivigastust raviva Chris Boshita mänginud Miami üritas Jamesi eestvedamisel veel kohtumist päästa, kui teele saadetud kolmesed enam korvirõngast ei läbinud.
Atlanta, kes on nüüd viimasest üheksast mängust võitnud koguni 8, parimatena tõid Jamal Crawford ja Joe Johnson 19 punkti.

James oli kaotajate resultatiivseim, kogudes 34 punkti, 10 lauapalli ja 7 resultatiivset söötu. Dwyane Wade lisas 27 silma.

Teises mängus sai üllatuskaotuse Chicago Bulls, kes alistus koduplatsil Charlotte Bobcatsile 82:83.

Läinudöiste mängude ilusaimaks soorituseks tunnistati Atlanta mängija Josh Smithi võimas pealtpanek, mida saate vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles