Eesti võitis teist korda Rootsit, Kullamäelt 29 punkti

Postimees Sport
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristian Kullamäe.
Kristian Kullamäe. Foto: SCANPIX

Kilingi-Nõmmel peeti Eesti ja Rootsi U18 vanuseklassi noormeeste vahel kordus-kontrollmäng. Kui eile võitis Eesti üheksa silmaga, siis täna suudeti lõpus kaotusseis võiduks pöörata ning peale jääda skooriga 85:83.

Esimene veerand kuulus Rootsile lausa 28:13, teisel veerandil leidis Eesti aga jõudu vahet tasakaalustada. Poolajale mindi veel külaliste 40:35 eduseisus. Viimasele veerandile vastu läks Eesti juba 60:57 eduseisus, seljuures viskas Kristian Kullamäe kolmandal perioodil lühikese ajaga 14 punkti. Neljanda veerandi alguses läks Rootsi omakorda 71:61 juhtima, kuid Eesti jõudis viigini ja kaheksa sekundit enne lõppu tabas Märt Rosenthal võidukorvi.

Eesti resultatiivseim oli 29 punktiga Kullamäe, temalt veel lisaks kolm lauapalli ja kolm resultatiivset söötu. Keskmängija Matthias Tass viskas 22 punkti ja võttis maha 10 lauapalli.

Kuni 18-aastaste noormeeste EMi B-divisjoni turniir toimub 29. juuli-7. august 2016 Skopjes, Makedoonias. Enne seda osaleb koondis Balti matšil Klaipedas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles