Tallinna Ülikooli naiskond saavutas Horvaatias 11. koha

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: SCANPIX

Tallinna Ülikooli võrkpallinaiskond sai ainsa Eesti võrkpallivõistkonnana osa võtta Euroopa ülikoolide mängudest, mis leidsid aset Horvaatias. Kokkuvõttes saavutati 11. koht. 

Alagrupis tuli Tallinna Ülikoolil vastu võtta 1:3 kaotus Portugali Minho Ülikoolilt ja Saksamaa Kölni Ülikoolilt, 0:3 tulemusega jäädi alla Sloveenia Ljubljana Ülikoolile. Edasi jätkas TLÜ mänge 9.-16. kohani, kohtudes esmalt Saksamaa Regensburgiga. Tallinna naiskonna 3:1 (-18, 20, 21, 21) paremus Regensburgi üle lubas jätkata heitlust 9.-12. kohale, vahendas volley.e.

Järgmises mängus TLÜ-le võiduvõimalust ei pakutud, kui Suurbritannia Northhumbria Ülikool saavutas kindla 3:0 (20, 16, 24) võidu. Eesti esindus lõpetas turniiri siiski positiivselt, võttes 11.-12. koha mängus 3:1 (18, 12, -6, 12) võiduga Ljubljana naiskonnalt magusa revanši. 16 võistkonna konkurentsis tuli TLÜ seega 11. kohale.  

«Siinne tase oli üle ootuste kõrge. Võistelda tuli spordile spetsialiseerunud ülikoolidega Saksamaalt, Inglismaalt, Poolast, Rumeeniast jne. Alagrupimängudes andis tunda kokkumängu puudus. Mida turniir edasi, seda paremaks läks ka mängupilt,» kommenteerit TLÜ peatreener Argo Arak.  

«Saime väga heal tasemel vastastega mängida. Usun, et nii tüdrukud kui ka treener on nüüd kogemuse võrra rikkamad,» lõpetas Arak. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles