Leila Luik jookseb ümber Saadjärve ja testib olümpiavormi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leila Luik 43.
Leila Luik 43. Foto: Mihkel Maripuu

Suvejooks ümber Saadjärve toimub pühapäeval, 31. juulil. Kolmandat korda korraldatav Suvejooks toob rekordarvu osalejaid jooksma või kõndima ümber Saadjärve. Start 16,9 km pikkusele järveringile antakse kell 12 Äksi Jääaja Keskuse kõrvalt ning Tartumaal ja Jõgevamaal kulgevale järveringile on lisaks jooksjatele oodatud ka kõik kepikõndijad, sest mõnus järvering kaunil Vooremaa maastikul sobib ideaalselt ka kõndimiseks.

Naistest on favoriit Rio OMiks valmistuv Leila Luik. Kolmikõdedest Luikedest parimat maratoni isiklikku rekordit (2:37.11) omavale Leilale on Saadjärve jooks ühtlasi ka viimaseks kontrolljooksuks enne 14. augustil toimuvat Rio OMi maratoni

Leila Luigele pakuvad konkurentsi järvejooksude sarja liider Moonika Pilli ja eelmise aasta võitja Kaisa Kukk. Meestest on peamine võidupretendent peale DFDS Järvejooksude sarja kahte jooksu liidrina jätkav Rauno Laumets.

Kell 11 avavad jooksupäeva Äksi Jääajakeskuse kõrval Kohukese lastejooksud, kus väikesed jooksusõbrad osalevad 200 m distantsil. Kuni 12 aastased lapsed saavad end kirja panna alates kell 10.00 ja osalemine lastele on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles