Tallinna ralli kiiruskatse jõuab linnatänavatele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna ralli 2013
Tallinna ralli 2013 Foto: Karli Saul/SCANPIX

Tallinna Linnavalitsuse korralduse eelnõu kohaselt antakse Mittetulundusühingule Spordiklubi Edur luba tänava sulgemiseks Filtri teel 27. augustil 2016 kella 15.00-st kuni 18.00-ni, kus viiakse läbi Tallinna Ralli kiiruskatse etapp ning ühtlasi  vabastatakse ralli korraldajad teede ja tänavate sulgemise maksu tasumisest, teatas Raepress.

Mittetulundusühing Spordiklubi Edur korraldab käesoleva aasta 27. augustil. Tallinna Ralli on pikima ajalooga autospordi üritus Eestis, mis sel aastal toimub 33. korda. Tegemist on spordiüritusega, mille toimumist toetavad paljud ettevõtted, kuid eelkõige Tallinna Noorsoo- ja Spordiamet ning Tallinna linn.

Tallinna Ralli ei ole äriline projekt, vaid eelkõige on tegemist traditsioonide säilitamisega ning sooviga pakkuda sportlastele ja pealtvaatajatele kvaliteetset ning eelkõige turvalist sportlikku elamust. Kuna ürituse eelarve on piiratud, annab enamus Tallinna Ralliga seotud inimestest ning ettevõtetest oma panuse spordivõistluse toimumiseks missioonitundest. Teede ja tänavate sulgemise maks üritusega seotud sulgemiste eest oleks 1024 eurot.

Ürituse korraldajal lasub kohustus informeerida avalikkust liikluskorralduse muudatustest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles