Torres tahab liituda Chelseaga, Liverpool on senised pakkumised tagasi lükanud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres
Fernando Torres Foto: SCANPIX

Hispaania koondislasest Liverpooli jalgpalliklubi ründaja Fernando Torres on oma praegusele tööandjale teada andnud, et ta soovib meeskonnast lahkuda. Torres soovib klubi vahetada veel enne esmaspäeval lõppevat üleminekuakent.

«Fernando Torres edestas meile täna kirjaliku palve üleminekuks, kuid lükkasime selle tagasi. Tal on klubiga pikaajaline leping ning ootame, et ta austaks seda,» sõnas meeskonna esindaja.

Eelmisel nädalal tegi Chelsea ründaja eest 33 miljoni euro ning neljapäeval 41 miljoni euro suuruse pakkumise, kuid need mõlemad lükati tagasi.

Väidetavalt annab Liverpooli meeskonna juhatus üleminekuks loa, kui Chelsea käib välja 53 miljonit eurot ning annab kauba peale ka ründaja Daniel Sturridge’i.

Teatavasti täiendas Liverpool hiljuti oma ründajate valikut, kui Amsterdami Ajaxist soetatai Uruguay koondise ründaja Luis Suarez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles