Cosmose jaoks lõppesid euromängud napi kaotusega

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fc Cosmos
Fc Cosmos Foto: Kert Küttis

Eesti valitseva saalijalgpallimeistri Tallinna FC Cosmose jaoks lõppes UEFA Futsal Cup nädalavahetusel napi 1:2 kaotusega Rootsi klubile Göteborg IFK-le, kes kvalifikatsiooniturniiri täiseduga võitis.

Avapoolaeg Austrias toimunud turniiril lõppes väravateta viigiga, kuid 26. minutil viis Erik Grigorjev Eesti meeskonna juhtima. Rootslaste sangariks tõusis aga Christopher Solberg, kes lõi viimase pooleteise minutiga lausa kaks väravat, mis andsid olulise võidu Göteborgile.

Avakohtumise Amsterdam SV-le 2:11 kaotanud ning teises kohtumises Kaiserebersdorf-Srbija 08 2:3 paremust tunnistanud FC Cosmose jaoks lõppes seega turniiri neljanda kohaga (0 punkti). Võitjaks krooniti Göteborg (9), kes edestas Amsterdami SV-d (6) ja Kaiserebersdorf-Srbija 08-t (3).

FC Cosmost esindasid UEFA Futsal Cupil Vadim Beljakov, Mihhail Timošenko, Jevgenijs Matrjonins, Pavels Jermilins, Oleg Kaljurand, Ilja Krivošein, Stepan Tšernoussov, Juri Amosov, Aleksei Panin, Mihhail Šrubkovski, Boriss Poddubnyi, Erik Grigorjev, Alexander Petrov ja Aleksandrs Hudaiberdijevs ning treener Boriss Šipunov ja konsultant Arkadi Belyi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles