Manchester City taas võidukas, Sterling lõi kaks väravat

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling mängis viimastel minutitel West Hami väravavahi Adriani kindlalt üle.
Raheem Sterling mängis viimastel minutitel West Hami väravavahi Adriani kindlalt üle. Foto: Peter Byrne/PA Wire/Press Association Images

Inglismaa jalgpalli meistriliigas jätkub Manchester City edukas hooaja algus - kolmest mängust on võetud kolm võitu. Täna alistati koduväljakul 3:1 West Ham United.

Manchesteri klubi viis 7. minutil juhtima Raheem Sterling, 18. minutil suurendas eduseisu Fernandinho. 58. minutil vähendas Michail Antonio West Hami kaotusseisu 1:2 peale, aga viimane sõna jäi teisel üleminutil Sterlingule, kes mängis üle nii West Hami väravavahi Adriani kui sisuliselt terve kaitseliini ja saatis palli terava nurga alt väravasse.

Kolme vooru järel on täisedu ka City linnarivaalil Manchester Unitedil ja Londoni Chelseal. Ragnar Klavani koduklubi Liverpool on nelja punktiga 11. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles