Johaug astmaravimite skandaalist: inimesed räägivad asjadest, millest nad aru ei saa (5)

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Therese Johaug.
Therese Johaug. Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal tunnistas mitu Norra suusatajat sealsele telekanalile TV2 antud intervjuus, et astmaravimeid tarvitavad ka täiesti terved sportlased, kel pole haigusega midagi pistmist. Viimaste hooaegade naiste suusatamise üks valitsejannasid Therese Johaug on aga nördinud, et norralaste käitumist võrreldakse dopingu tarvitamisega.

«Mul on väga-väga valus ja ma olen pettunud, et inimesed räägivad asjadest, millest nad eriti aru ei saa. Nad ei ole teadlikud meie töömeetoditest ja sellest, kuidas arstid meie tervise eest hoolitsevad. See on mind päris välja vihastanud,» ütles Johaug Norra rahvusringhäälingule.

Johaug tunnistas, et ka talle on hingamisraskuste puhul astmaravimeid antud, aga ainult siis, kui ta on tõepoolest väga halb olla. Astmat tal diagnoositud pole. «Meil pole midagi varjata,» lisas ta.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles