Mäng, mille tähtsust on raske ülehinnata

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis võõrustab Valgevene meeskonda
Eesti korvpallikoondis võõrustab Valgevene meeskonda Foto: Sander Ilvest

Eesti korvpallikoondise abitreener Alar Varrak ei varja, et täna võõrsil Valgevene vastu peetav mäng on kogu EM-valiksarja mõistes väga tähtis. Kalev/Cramo peatreenerina tegutsev mees usub, et koondise peamisi vedureid kohtumise olulisus ei mõjuta. Kuidas aga asjad tegelikult on, selgub täna kell 18.30 algavas heitluses.

«Seda, mida üks või teine mees hotellitoas mõtleb, ei tea keegi,» sõnas Varrak. «Aga mis siin ikka, koondises on koos äge seltskond. Kõik on tööloomad. Eks ekstra pingeid paneb peale meedia. Samas ei tea, kui palju keegi neist siin olles asju loeb.»

On see pingete peale panek või mitte, kuid tänase mängu tähtsust on keeruline ülehinnata. EM-valiksarja esimese ringi järel on Eestil kirjas kaks võitu ja üks kaotus. Valgevenel võit ja kaks kaotust. Ilmselgelt võitlevad just need meeskonnad alagrupis teise koha eest. Kui aga selles võitluses on Eestil kodus saadud 19-punktilise võidu tõttu korralik eelis, siis alagrupis teiseks jäädes sõltub edasipääs ülejäänud teise koha omanikega võrdluses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles