Tiitlikaitsja Kehra alustas karikavõistlusi võiduga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall
Käsipall Foto: Marko Saarm

Laupäeval said ühele poole käsipalli Eesti meeste karikavõistluste 1/8-finaali avakohtumised.

Ainsas meistriliiga meeskondade vastasseisus oli karikakaitsja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 36:17 üle Arukülast. Kaspar Lees viskas Kehra kasuks 6 väravat. Kaupo Liiva, Jorma Käsper, Dmytro Jankovski ja Marko Slastinovski lisasid 4 tabamust. Aruküla edukaim oli 7 väravat visanud Kristjan Järv.

Tunamullune karikavõitja Viljandi HC alistas kodus Põlva/Arcwoodi 31:21. Robert Lõpult võitjatele 9 ja Kristo Voikalt 7 väravat. Põlva poolel oli üleplatsimees 10 väravat visanud Priit Jõks.

Kevadel Eesti meistrivõistlustel neljanda koha saanud Viimsi/Tööriistamarket oli Viljandi Spordikeskuses sealsest Spordikoolist parem 39:18. Vaid seitsme mehega mänginud Viimsi edukaim oli 11 väravat visanud Priidik Neps. Mihkel Vaher lisas 7 väravat. Alex Toom viskas Viljandi kasuks 4 väravat.

HC Tallinn oli Kehras sealsest Primendist parem 18:13. HC Tallinna mängumees Kaupo Märjamaa oli skoorivaeses kohtumises 6 väravaga üleplatsimees. Tanel Vilks viskas Kehra/Primendi kasuks neli väravat.

Reedel oli Tallas Kristiina spordihallis 26:15 üle Oskarist. Mihkel-Matteus Luik viskas Tallase kasuks 7 väravat. Oskari resultatiivseimad olid Tõnu Kastan, Ergo Koskela ja Martti Rooba. Tartu Ülikool/GLASSDRIVE purustas Lähtel HC Viimsi lausa 51:23. Rando Sein oli võitjate poolel 12 väravaga üleplatsimees. Kaimur Kivi lisas 7 tabamust. HC Viimsi kasuks viskas Siim Markus Saarend 6 väravat.

Neljapäeval alistas Põlva Serviti Põlva Tarbijate Ühistu 42:25. Korduskohtumised peetakse 21. septembrist 2 okroobrini. Veerandfinaalikoha on kindlustanud juba SK Tapa, kes sai HC Tallas 2 võistkonnalt loobumisvõidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles