Taaramäe näitas Lätis klassi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: Luca Zennaro/AP

Ainažis peetud Filter Temposõidu Karikasarja finaaletapi võitis Rein Taaramäe. Euroopa ja maailmameistrivõistlusteks valmistuv Katjuša profirattur oli klass omaette – ta läbis 25 km pikkuse distantsi ajaga 30.55,2, mis teeb keskmiseks kiiruseks 48,5 km/h.

Teise koha teenis Läti profiklubi Rietumu-Delfin rattur Matiss Riekstinš, kaotades Taaramäele 2.16. Kolmanda aja sai Emeri Lepp (+2.57). Parimaks naiseks kerkis kokkuvõttes 89. koha saanud Kelly Kalm (39.23,5), kellele järgnesid Mae Lang (39.42,8) ja Karmen Reinpõld (39.54,0). Finaaletapile registreerus üle 300 ratturi, mis tähistab sarja rekordit.

Filter Temposõidu Karikasarja üheksanda hooaja võitis täna neljanda koha saanud Ivo Suur (Sparta ProTeam), kes on parim kolmandat aastat järjest. Neli etappi võitnud ja ühe osavõistluse vahele jätnud Suurest sai sarja aegade edukaim rattur. Naistest tõusis üldvõitjaks Kelly Kalm.

Filter Temposõidu Karikasarja koondautasustamine toimub 1. oktoobril peetaval EventRent Elamussõitude sarja 6. etapil, Männiku Öösõidul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles