Alonso: kui vormel-1 ei muutu, siis lahkun

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 meeskonda kuuluv Fernando Alonso tunnistas, et võib lähiajal ala vahetada. See juhtub siis, kui plaanitud reformid ei muuda sarja huvitavamaks.  

«Olen juba viimased paar aastat rääkinud, et tänapäeva vormelid ei ole enam nii atraktiivsed. Nendega sõitmine on lihtne ja ei tekita mingit erilist tunnet. Esimesed kümme aastat sain sõita autoga, mis tekitas alati vau-efekti,» arutles ta. «Nüüd on autod liiga normaalsed ja igavad. Lisaks peame terve sõidu vältel mõtlema, kuidas rehve ja bensiini säästa. See läheb võidusõitjainstinktiga vastuollu. Meie tahame alati piiri peal sõita.»

Järgmisel aastal tulevad rajale autod, mis peaks olema kiiremad ja ettearvamatumad ning Alonso loodab, et need muudatused päästavad vormel-1. «Kui jätkub sari, kus ründamise asemel peab säästma, siis mõtlen lahkumise peale. Mitte, et ma pensionile läheks, kuid mul on ka muid asju, mida teha tahaksin.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles