Võimas kolmik lammutab edasi

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Marchand (63), Patrice Bergeron (37) ja Sidney Crosby (87) tähistavad järjekordset väravat.
Brad Marchand (63), Patrice Bergeron (37) ja Sidney Crosby (87) tähistavad järjekordset väravat. Foto: Dan Hamilton/USA Today Sports/Scanpix

JÄÄHOKI. Kanada jäähokikoondise edu taga on ühtlaselt tugev koosseis, kuid eriliselt torkab maailma karikaturniiril säravast meeskonnast silma esimene ründekolmik, mis on turniiri viie mänguga visanud kokku kümme väravat. Mõistagi troonib selle kolmiku keskründaja kohal legendaarne Sidney Crosby isiklikult. Tema partnerid on Brad Marchand ja Patrice Bergeron.

Ööl vastu eilset peetud esimeses finaalmatšis turniiri üllataja Euroopa koondise vastu jäi Kanada peale 3:1. Nimetatud kolmiku arvele kanti kaks väravat.

«Mul on nende meestega koos väga mugav mängida, meie vahele on tekkinud teatud keemia,» kiitis kapten Crosby kaaslasi. «Usun, et Kanada koondis tervikuna suudab mängida paremini, kui näitasime esimeses finaalmängus. Kahel esimesel kolmandikul tegime liiga palju vigu, kolmandal kolmandikul aga näitasime, et oleme maailma parim hokimeeskond.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles