Kubica oli šokeeritud, kui kuulis oma vigastuste ulatusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renault’ vormelisõitja, poolakas Robert Kubica transporditi pärast Itaalias Ronde di Andorra rallil juhtunud avariid helikopteriga haiglasse.
Renault’ vormelisõitja, poolakas Robert Kubica transporditi pärast Itaalias Ronde di Andorra rallil juhtunud avariid helikopteriga haiglasse. Foto: AP/Scanpix

Raskesse autoavariisse sattunud poolakas Robert Kubica oli šokeeritud, kui kuulis, et peab 2011. aasta hooaja vahele jätma.

Kubica mänedžeri Daniele Morelli sõnul peab poolakas veel paar nädalat haiglas veetma. Pärast seda hakatakse uurima, kuhu ta võiks taastusravile minna.

Kuigi kõige raskemas seisus on tema parem käsi, valmistavad muret ka parem jalg ning puus.

«Rääkisin Robertile juhtunust ja vigastuste ulatusest ning Robert oli sellest kuuldes  šokeeritud,» rääkis Morelli. «Ta mõistis, et peab pikaks ajaks vormel-1 sarjast kõrvale jääma ja see oli tema jaoks väga valus.»

Kuigi vormel-1 sarja esimesed testid Hispaanias näitasid, et Kubica võinuks olla tänavu tiitlipretendent, valitsevad Morelli hinnangul haiglas siiski positiivsed meeleolud. «Oleme õnnelikud, sest 12 esimest tundi polnud üldse teada, kas Robert jääb elama. Kui ta haiglasse jõudis, oli olukord kriitiline,» sõnas Morelli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles