Rumalused ja lollused ehk Tartu 25 pallikaotust (1)

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu korvpallimeeskond vs Bakken Bears
Tartu korvpallimeeskond vs Bakken Bears Foto: Kristjan Teedemaa

«Me ei pea tegema teiseks mänguks suuri muudatusi, peame lihtsalt lollustest lahti saama,» kõlas Tartu korvpallimeeskonna peatreeneri Gert Kullamäe retsept homseks Meistrite liiga teise eelringi korduskohtumiseks taanlaste Bakken Bearsiga. Eile jäädi koduväljakul külalistele alla 67:75, seega tuleb homme võõrsil võita vähemalt üheksa punktiga. Võimatuks missiooniks seda igatahes nimetada ei saa.

Mängu tehnilist protokolli vaadates karjub kaotuse võti suisa näkku: 25 pallikaotust vastaste üheksa vastu. See on meeletu vahe ning sellisel tasemel ei tohiks seda endale lubada. Just pallikaotuste põhjusi pidaski Kullamäe lollusteks, millest tuleb vabaneda.

«Langetasime rumalaid otsuseid: teineteist ei aidatud, pallile ei tuldud vastu,» loetles Kullamäe. «Ma ei taha nõustuda arvamusega, et me polnud vastase selliseks kaitseks valmis. Tegelikult oli palju momente, kus oleksime saanud seda murda.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles