TÜ/Eeden astus sammu karikavõistluste poolfinaali suunas

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool/Eedeni naiskond
Tartu Ülikool/Eedeni naiskond Foto: SK Duo

Naiste Eesti võrkpalli karikavõistluste esimese veerandfinaali avamängus alistas Tartu Ülikool/Eedeni naiskond võõrsil Famila/Võru Võrkpalliklubi 3:1 (25:18, 28:26, 21:25, 25:13). Kordusmängu peavad naiskonnad Tartus 2. novembril.

Võitjate poolel kogusid suisa viis pallurit kahekohalise skoori, resultatiivseim oli Ingris Suvi 22 punktiga. Rünnakul lõi ta küll 52 tõstest punktiks vaid 16, ent löödud viis ässpallingut oli matši parim näitaja. Kokku lõid võitjad 15 serviässa, koduväljakul mänginud võrulannad vaid neli. 

Suvi kõrval panustasid punktiliselt võitu enim Mari Arak (13), Kadi Mägi, Renate Pikk ja Laura Reiter (kõik kümme punkti). Võru naiskonnale tõi Hanna Liisa Ilves 15 punkti, Emma-Marie Pihlap lisas kümme silma.

Karikavõistluste veerand- ja poolfinaalides selgub edasipääseja kahe mängu kokkuvõttes. Kui mõlemad võistkonnad võidavad ühe kohtumise, määrab edasipääseja punktide arv, kus 3:0 ja 3:1 võit annavad kolm punkti ja 3:2 edu võitjale kaks ning kaotajale ühe punkti. Võrdsete punktide korral mängitakse edasipääseja selgitamiseks kuldne geim. 

Meeste karikavõistlustel jäi Järvamaa Võrkpalliklubi ja TTÜ vaheline esimene veerandfinaalmäng tehnilistel põhjustel ära. Olukorda hakkab arutama alaliidu sporditehniline komisjon, mis koguneb tuleval nädalal. 

Meeste karikavõistlustel on üks veerandfinaalseeria juba lõppenud, kui Bigbank Tartu alistas mõlemas kohtumises rahvaliiga tšempioni ning sellest hooajast esiliigaga liitunud Neemeco SK. Tartlaste vastane tuleb põnevusduellist, kus võitlusse asuvad Tallinna Selver ja Rakvere Võrkpalliklubi. TTÜ ja Järvamaa paari võitja läheb vastamisi kas Pärnu Võrkpalliklubi või TTÜ/Kiiliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles