Kolmandal veerandil imemängu teinud Curry vedas meeskonna võidule

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry
Stephen Curry Foto: Christian Petersen/AFP

Möödunud ööl peeti korvpalliliigas NBA üheksa mängu. Eeldatavalt ühes põnevaimas kohtumises läksid vastamisi kaks liiga tagamängijast superstaari Stephen Curry ja Damian Lillard ehk Golden State Warriors ja Portland Trail Blazers.

Eelmise hooaja liiga kõige vääruslikumaks mängijaks valitud Curry alustas mängu kohutavalt ning ärkas ellu alles kolmandal veerandajal, mil kostitas Portlandi 23 punktiga. Lõpuks kogus Curry enda arvele 28 silma, aidates Golden State’i 127:104 võidule. Warriorsil on tabelis kirjas nüüd kolm võitu ja kaotus, Portlandil kaks võitu ja kaks kaotust.

Valitsev NBA meister Cleveland Cavaliers alistas Kyrie Irvingu 32 punkti toel 128:120 Houston Rocketsi. Irvingut toetasid Lebron James 19 ja Kevin Love 24 punktiga, Houstoni parim oli 41 punkti visanud James Harden. Cleveland püsib liigas jätkuvalt kaotuseta, olles võitnud neli mängu. Houstonil on kaks võitu ja kaks kaotust.

James Harden (paremal) üritab Kyrie Irvingu üle mängida. Foto: Scanpix
James Harden (paremal) üritab Kyrie Irvingu üle mängida. Foto: Scanpix Foto: David Dermer/AP

Lätlase Kristaps Porzingis meeskond New York Knicks sai kirja oma teise kaotuse, jäädes 89:102 alla Detroit Pistonsile. Porzingis viskas 30 mänguminutiga 18 silma, 18 viskest väljakult tabas ta seitse. Kaotajate parim oli Carmelo Anthony 24 punktiga, võitjatele resultatiivseimaks kerkis Tobias Harris 25 punktiga. Detroitil on tabelis kolm võitu ja kaotus.

Nelja võidu kõrvale sai oma esimese kaotuse San Antonio Spurs, jäädes 91:106 alla Utah Jazzile. Võitjate parim oli 22 punkti visanud George Hill. Kawhi Leonard viskas San Antonio kasuks 30 punkti.

Kawhi Leonard ei suutnud meeskonda esimesest kaotusest päästa. Foto: Scanpix
Kawhi Leonard ei suutnud meeskonda esimesest kaotusest päästa. Foto: Scanpix Foto: Eric Gay/AP

Teistes öistes mängudes oli Orlando Magic 103:101 parem Philadelphia 76ersist, Indiana Pacers alistas Paul George'i 30 silma toel 115:108 Los Angeles Lakersi.  Miami Heat sai kirja oma teise võidu, olles 108:96 parem Sacramento Kingsist. Milwaukee Bucks alistas hoolimata Anthony Davis võimsast kaksikduublist (35 punkti, 15 lauapalli) New Orleans Pelicansi 117:113. Minnesota Timberwolves võitis 116:80 Memphis Grizzliest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles