Urmo Aava: kindlasti ei korralda me 2018. aastal MM-rallit

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmo Aava.
Urmo Aava. Foto: Tairo Lutter

Euroopa autoralli meistrivõistluste sarja kuulunud Rally Estoniat järgmisel aastal ei toimu, sest korraldusmeeskond võtab aja maha ning soovib leida uued ja kõrgemad eesmärgid.

Enne esimest Rally Estoniat, mis sõideti seitse aastat tagasi, seadsid korraldajad endale eesmärgiks viia Eestimeistrivõistluste etapp uuele tasemele, millega saadi hakkama. Tulevikus soovitakse luua organisatsioon, mis oleks erinevaid spordisündmusi valmis tegema jätkusuutlikumalt, vahendab ERR Sport.

«Kindlasti me ei tee 2018. aastal MM-rallit. Pigem see 2017 peakski olema mõtlemise ja arutlemise aeg ja siis võimaliku uue organisatsiooni loomise aeg. Sellistel alustel, nagu me seda siiani oleme teinud, lihtsalt ei ole mõtet teha, sest see viib täpselt samasse kohta,» sõnas ETV spordiuudistele Rally Estonia MTÜ juhatuse liige Urmo Aava.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles