Video: Argentina parandas Messi iluväravaga rasket seisu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argentina koondis väravat tähistamas.
Argentina koondis väravat tähistamas. Foto: ANDRES STAPFF/REUTERS

Lõuna-Ameerika MM-valikturniiri 12. mänguvoorus alistas Argentina 3:0 Kolumbia ning tõusis 19 punktiga alagrupi viiendale kohale, mis viiks neid hetkeseisuga play-offi.

Argentina läks mängu Kolumbia vastu juhtima juba 10. minutil, kui Barcelona ründeäss Lionel Messi lõi karistuslöögist iluvärava. 13 minutit hiljem oli täpne Lucas Pratto, mängu lõppseisuks vormistas 3:0 Angel Di Maria.

Kindlalt jätkab Lõuna-Ameerika valikturniiril liidrina Brasiilia, kes sai jagu 2:0 Peruust. Mõlemad väravad sündisid kohtumise teisel poolajal, kui täpsed olid Gabriel Jesus ja Renato Augusto.

Tabeli ülemise otsa meeskondadest olid vastamisi Uruguai ja Tšiili. Mängu kangelaseks tõusis Arsenali ründaja Alexis Sanchez, kelle kaks väravat kindlustasid Tšiilile 3:1 võidu. Tšiili poolt sai värava veel kirja Eduardo Vargas, Uruguai poolt oli täpne turniiri suurim väravakütt Edinson Cavani, kes on nüüd kokku löönud juba kaheksa väravata.

Kõige kindlamalt võib end tunda Brasiilia, kes on 12 mänguvooruga kogunud 27 punkti. Uruguai on 23 punktiga tabelis teine, Ecuador 20 punktiga kolmas, järgneb Tšiili samuti 20 punktiga ning play-off-kohal paiknev Argentina 19 punktiga. Samas on Argentinale kuklasse hingamas Kolumbia, kellel on punkte 18. Paraguay on tabelis 14 silmaga seitsmes, Peruu 14 punktiga kaheksas. Tabeli põhjas on Boliivia seitsme ning Venetsueela viie punktiga.

Teised mängud:

Boliivia – Paraguay 1:0 ( 78. Gustavo Gomez (ov))

Ecuador – Venetsueela 3:0 ( 51. Arturo Mina, 83. Miller Bolanos, 86. Enner Valencia)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles