Eesti noor väravavaht läks Inglismaa esiliigaklubi juurde testimisele

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Romet Nõmm viibib sellel nädalal testimisel Inglimsaa esiliiga klubi Brighton & Hove Albion F.C. juures.
Karl-Romet Nõmm viibib sellel nädalal testimisel Inglimsaa esiliiga klubi Brighton & Hove Albion F.C. juures. Foto: Elmo Riig

Sellel nädalal viibib Viljandi Tuleviku esiväravavaht Karl-Romet Nõmm (18) testimisel Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste esiliigaklubi Brighton & Hove Albioni juures.

Pühapäeval Inglismaale lennanud Nõmm osaleb klubi U18 ja U23 noortemeeskondade treeningutel, teatas Viljandi Tulevik. Esmaspäeva õhtuks, kui selja taga oli esimene pallitreening U18 meeskonnaga ning õhtune jõusaali trenn, võttis Nõmm päeva kokku positiivses noodis.

«Vastuvõtt on olnud väga soe ja sõbralik. Muidugi treeningtingimused on siin tõsiselt vinged. Eks lähipäevadel saab kõigest siin ka selgema pildi ette. Enda esimese pallitrenniga ma küll lõpuni rahule ei jää, kuid seda annab parandada. Noorte võistkonnal, kellega treenisin, on ikka väga hea tase ja trennid on väga kvaliteetsed,» kommenteeris Nõmm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles