M-Spordi boss Ogier’ testisõidust: jäin väga rahule

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson.
Malcolm Wilson. Foto: SCANPIX

Neljakordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier testis täna M-Spordi Ford Fiesta 2017. aasta WRC masinat. Tiimi pealik Malcolm Wilson jäi nähtuga väga rahule.

«Test läks hästi. Auto näitas end kogu päeva heast küljest. Ma pean ütlema, et mulle avaldas nähtu muljet. Oli väga meeldiv näha Sebastieni meie autot juhtimas,» rääkis Wilson Autospordi vahendusel.

Wilson kiitis ka Ogier' suhtumist ning lähenemist. «Inimesed on mulle varem öelnud, et ta on väga otsekohene ning temaga on lihtne töötada. Täpselt nii ongi. Mulle meeldis, et tema ja Julien (Ingrassia, Ogier’ kaardilugeja) näitasid üles austust,» jätkas ta.

Suurbritannia teedel oli eile ja täna testimas ka eestlane Ott Tänak. «Auto oli seadistatud Oti eilse testimise järgi. Sebastien alustas sama seadistusega, kuid tegi hiljem mõned muudatused. Ta tahtis näha, kuidas auto käitub, kui teatud asju muuta,» jätkas Wilson.

M-Sport mõistagi täna veel Ogier’ allkirja paberile ei saanud, kuid läbirääkimised jätkuvad järgmisel nädalal. «Ta sai asja päris lähedalt uurida,» sõnas Wilson. Ogier ning Ingrassia lendasid testimise järel Hannoveri, et võtta osa Volkswageni hooajalõpupeost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles