Alaver: Andrus ei ole väga optimistlik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Alaver
Mati Alaver Foto: Toomas Huik

Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaver rääkis intervjuus Vikerraadiole, et kahekordse olümpiavõitja Andrus Veerpalu tervislik seisund pole endiselt hea ja tal on jätkuvalt palavik.

Maailmameistrivõistlused Norra pealinna Oslo külje all Holmenkollenis algavad homme, Veerpalu peamine distants ehk 15 km eraldistardist klassikasõit on kavas järgmisel teisipäeval ehk 1. märtsil.

Küsimusele, kas see, et Veerpalu tervis pole paranenud, tähendab, et nädala pärast teda stardis ei näe, vastas Alaver: «Võib ka seda tähendada, jah.»

Lõplik otsus, kas Veerpalu sõidab Norrasse või mitte, võetakse vastu homme. «Oleme realistid, homsest pole seda otsust enam kuhugi edasi lükata,» selgitas Alaver. «Andruse mõtted ei ole praegu väga optimistlikud. Asi kisub vägisi sinna, et see võimalus (vormi jõuda) on järjest enam ja enam puhtalt hüpoteetiline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles