Ferrari juht: praegusel moel jätkates kaotame nii Vetteli kui ka Räikköneni

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Marchionne.
Sergio Marchionne. Foto: SCANPIX

Ferrari juht Sergio Marchionne kardab, et kehva hoo jätkumisel jääb Ferrari vormel-1 tiim ilma mõlemast maailmameistrist ehk Sebastian Vettelist ja Kimi Räikkönenist, kes nende ridades praegu sõidavad.

Nii Vetteli kui ka Räikköneni leping kehtib 2017. aasta ehk tuleva hooaja lõpuni. «Kunagi ei tea, mis edasi saab, aga palju sõltub sellest, mida suudame eeloleval hooajal korda saata. Kui jätkame samal tasemel nagu tänavu, ei usu, et suudame selliseid sõitjaid kinni hoida,» nentis Marchionne portaali Grandprix.com vahendusel.

Marchionne arvates ei saa välistada näiteks Vetteli siirdumist Mercedesesse, et asendada seal ootamatult sarjast lahkunud värsket maailmameistrit Nico Rosbergi. «See uudis tuli üllatusena, kuid ei usu, et Mercedes tema lahkumisel nõrgemaks jääks. Ennekõike loodan aga mõistagi, et Ferrari on uuel hooajal ise parem,» märkis Marchionne.

Ferrari ei võitnud tänavusel hooajal ainsatki etappi, üldarvestuses neljandana lõpetanud Vettel tõusis poodiumile seitsmel ja kuuendaks jäänud Räikkönen vaid neljal korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles